Класическата хомеопатия е природосъобразен холистичен метод на лечение, който стимулира естествените здравителни сили на организма към възстановяване баланс и хармония.
Класическата хомеопатията е уникална енергийна система за лечение, лечебно изкуство, философия, която претворява истински нов начин на мислене, тя е начин на живот.
Материално доказателство за едно изкусно боравене с енергия.

Училище за Нова Хомеопатия "New Homeopathy School" има за цел популяризиране хомеопатичния метод за възстановяване здравето на човек, като организира курс за знания и умения по класическа хомеопатия. Обучението е с продължителност 4 години и е в две форми: редовна и форма за слушатели.
В "New Homeopathy School" можете да научите психотерапевтични техники, психодинамика, философия, енергийна психология и терапия, метафизика, окултизъм, езотерика... изкусно преплетени в един нов холистичен поглед, в едно ново духовно разбиране за хомеопатията като наука и медицина.

Желанието е движение, следователно лечение.
Ако сте усетили желание за промяна и търсите насока за това как да намерите пътя към себе си, ако искате да бъдете вещи, квалифицирани и отдадени на лечителското изкуство хомеопати, следвайте интуицията и не пропускайте да прочетете повече за хомеопатично училище „New Homeopathy School”, което стартира отново на 30 октомври в София и 6 ноември във Варна.


Учебната програма към "New Homeopathy School" е съобразена с междунар
одните стандарти.
Записването ще продължи до края на годината. За закъснелите в записването, пропуснатите семинари ще бъдат наваксани.

За повече информация: раздел Хомеопатия към www.psiholis.com
както и на телефон: 0886 707 656

От тук http://dox.bg/files/dw?a=cddd100684 може да изтеглите и да чуете някои от лекциите на започналия днес семинар в София. Във Варна стартираме на 6 ноември. Възможно е да се включите в курса до декември, а пропуснатите лекции ще бъдат проведени допълнително.

0 коментара:

Публикуване на коментар

За Блога


Всичко за мен

Моята снимка
Казвам се Иван Кацаров, made in Plovdiv, което си е почти made in Heaven. Психотерапевт и хомеопат съм и понастоящем съм в неспирно, почти брауново движение, между Лондон, София и Варна. Харесва ми да нямам спирачки и определено лесно се задоволявам с най-доброто...
CURRENT MOON
 

Последователи

Facebook фенове

Предоставено от Blogger.